Barion Pixel

Tanulságos történetek

Tanulságos történetek

Család, munka, gyerekek – boldogulás, önmegvalósítás, boldogság, kiegyensúlyozott párkapcsolat

Vannak emberek, akik egész életükben hibáztatnak. Okolják környezetüket, családtagjaikat, ismerőseiket és ismeretleneket, az esőt, a miniszterelnököt, a papot, a pápát, az osztályvezetőt, a vezérigazgatót. Mindent és mindenkit. Folyamatosan másokban, máshol keresik sikertelenségük, boldogtalanságuk eredetét, ahogy a boldogságot is önmagukon kívül igyekeznek meglelni.

S vannak emberek, akik tisztában vannak vele, hogy a lehetőségük adott a minőségi életre, csak ezért tenniük is kell. Ők tudják, hogy felelősek sorsuk alakulásáért és eszerint cselekednek.

Te vajon melyik csoportba tartozol?

Sajnálod és sajnáltatod magad, mert nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd? Várod a sült galambot? Értetlenül, netán irigykedve nézed azokat az embereket, akik sikeresek, boldogok, jókedvűek? Kívülállóként figyeled a saját életed? Mindig találsz bűnbakot? Frusztrál ez az állapot?

Akkor Tanulságos történetek interjú sorozatom neked szól.

Megmutatom számodra riportalanyaimon keresztül, hogy nem muszáj elfogadnod ezt a helyzetet, neked is van lehetőséged a jobbra. Az jó hír-e, hogy rajtad múlik?

Nőket, édesanyákat kérdezek meg arról, hogy miként élik meg bizonyos életszakaszaikat, problémáikat. Hogyan jutnak el a megoldásig? Mert mindig van megoldás. Mindenre.

S ők ugyanolyan emberek, mint te vagy én. Nem többek vagy kevesebbek, nem jobbak vagy rosszabbak. Hétköznapi emberek, a maguk keresztjeivel, számtalan kétségükkel, megpróbáltatásaikkal. Lehet, hogy egy jó darabig ők sem tettek semmit, de idővel megerősödtek, tudatossá váltak, s az ő példájukon keresztül szeretném megmutatni, bemutatni azt, hogy mi történik akkor, ha leteszed a harcot a sorsod ellen és beleállsz az erődbe.

Vagy netán te már tudod ezeket és alkalmazod is? Élsz a választás lehetőségével életed alakulásával kapcsolatban? Tudatosan igyekszel jobbá válni?

A Tanulságos történetek interjú sorozatom ebben az esetben neked szól. Mert saját magadról fogsz olvasni benne. Hasonló életekről, mint a tiéd, afféle megpróbáltatásokról, amiken akár te is keresztülmentél már. De felálltál és tovább haladtál az úton. Azon, ami csak a tiéd.

Esetleg most kezd benned érni a gondolat, hogy változtatnál a hozzáállásodon?

De még nem mertél eddig cselekedni? Egyelőre jobban érzed magad a komfortzónádban? Megerősítésekre vársz?

Itt megkaphatod. Ebben az esetben Tanulságos történetek interjú sorozatom neked szól. Megmutatom, hogy mindig van más választásod. A nem választás is választás. Szabadságod korlátozásának választása. A döntés szabadságáé. A riportokban szereplő hétköznapi emberek már legyőzték korlátaikat, túlléptek kudarcokon, érte őket is veszteség és bánat, de nem adták fel. Hittek magukban és a lehetőségeikben. Neked is sikerülhet. Nem vagy egyedül.

Itt olvashatsz érdekes és Tanulságos történeteket:

https://valaszdmindigajobbat.hu/category/interjuk/

Szólj hozzá!

További cikkek